Dagens mammaträning, ett heldagspass!

Skrivet av aliceaugusta. Postad i Föräldraliv, Hej, Hemmaträning, Mammaträning, Styrketräning, Träning 2013-06-18 19:43

 

juni_1803

Passar på med en sidoplanka när kiddo slumrar till.

Åh det var en skön träningsvärk som infann sig i magen i morse från gårdagens plankor. Underbara känsla – jag har saknat dig!

Att träna med M innebär att hitta sina luckor och ta tillvara på dem. Det går inte, i varje fall inte för mig som helammar, att planera in pass på gymmet på en viss tid och sen låta det styra schemat. Åhnej, vi har en annan schemaläggare härhemma.

I morse, efter att hela familjen fått äta frukost, kastade jag på mig träningskläderna och trampade iväg till SATS. Jag hann lagom ned på gymmet, rulla ett par vändor på foamrollern, köra 3 set dips mot bänk, 3 set höftlyft och en omgång kontakt/andningsövning liggande på foamrollern innan mjölkmannen kallade och mamman återigen kastade sig på cykeln för att trampa hem (tacka vet jag att bo så nära gymmet – underbart!).

Så ett halvt pass hanns med där.

Efter lunch blev det dags för en promenad med familjen och när vi kom hem igen pausade vi på innergården där både mamman och pappan tabataplankade medan kiddo sov snällt i vagnen. Ja, tills det blev amningspaus!

Ännu några timmar senare slutfördes passet med ännu ett gäng tabataintervaller och tillsist – en skön dusch!

Så ett heldagspass?

Hackat och uppdelat eller alla övningar i sträck, det spelar mig ingen större roll just nu. Jag har i slutändan fått till träningen, även C har varit med på ett hörn när han velat och M har varit glad och nöjd hela dagen – det är en bra dag!

 

Taggar:, , , , , , , , , , , ,

Spåra (trackback) från din sida.

Kommentarer (1)

 • Angelica

  |

  Ge mig din energiiiiii!!! :D
  Vet inte hur jag ska göra, jag känner mig så sliten, så nere, så utpumpad så tom.. Vet inte vad jag ska göra riktigt, äter regelbundet och nyttigt, om jag bara tänker träning så lägger kroppen av.. Vill ha tillbaka min energi igen och bli den där tränings inriktade människan som skulle göra allt för att nå sitt mål, men den motivationen är long gone, vet inte riktigt vad jag ska göra :( Vill ju men inte kroppen tyyydligen :(
  KRAM!

  Svara

Lämna en kommentar

Kategorier

Arkiv